Selecteer een pagina

‘Meet team-fiKks’

Samen kunnen we het fiKksen

Founder, support of growth, we werken allemaal onder hetzelfde motto.
Iedere dag zetten we ons in om de schuldproblematiek in Nederland bespreekbaar te maken.

Ron Steenkuijl - Founder

Ron Steenkuijl - Founder

“Met fiKKs introduceren we de digitale vrijwilliger in Nederland. Een opgeleide vrijwilliger die jou op elk moment, waar je ook bent met plezier terzijde staat om jou te helpen met het oplossen van jouw geldzorgen.”

Paulien Zwiers - Operationeel Manager

Paulien Zwiers - Operationeel Manager

“Samen met het team van fiKks werken we hard om Nederland elke dag een stukje mooier te maken, een Nederland zonder geldzorgen. Dat is waar ik elke dag voor uit bed kom!”

Henk Wolterink - Servicedesk & Analyse

Henk Wolterink - Servicedesk & Analyse

“Wij zijn blij met de vele betrokken buddy’s. Het is belangrijk dat de buddy’s goed ondersteund worden bij hun vragen opdat ze zich optimaal kunnen richten op het begeleiden van de deelnemers.”

Joost Annaert - Growth Marketer

Joost Annaert - Growth Marketer

“Schuld is een veel voorkomend probleem, waar niet veel mensen zich snel aan toe willen geven. Daarom ben ik trots en blij dat fiKks bestaat en ik als fiKks’er deze mensen kan helpen!”

Externe fiKksers

Naast het vaste fulltime team, pakken ook externe toppers dit maatschappelijke probleem aan.
Met skills uit verschillende hoeken, zetten we elke dag weer stappen in de goede richting.

Pieter Oranje - Marketing Consultant

Pieter Oranje - Marketing Consultant

“Eind vorig jaar ontdekte ik dat 1 op de 5 huishouders in Nederland te maken heeft met schulden. Ik ben dan ook heel blij dat ik bij fiKks mag werken en bij mag dragen aan de missie om Nederland schuldenvrij te maken.”

Els Slijkerman - Business Developer

Els Slijkerman - Business Developer

“‘Werkgevers zijn in de gelegenheid om schuldenproblematiek bij medewerkers als één van de eerste te signaleren. De vraag is alleen hoe alert zijn we daar met z’n allen op en wat doen we er dan mee? FiKks biedt een gratis oplossing om direct de helpende hand te kunnen bieden zonder schulden over te nemen.”

Saša Radovanović - App Developer

Saša Radovanović - App Developer

“Samen het verschil maken in de maatschappij door de inzet van kennis, passie en talenten. Dat is waar ik voor sta. Ik ben dan ook dankbaar en trots dat we met fiKks en alle fiKks-toppers bij kunnen dragen aan een betere (financiële) wereld.”

Olaf de Rijter - App Developer

Olaf de Rijter - App Developer

“Trots om aan de wieg van dit mooie maatschappelijke initiatief te hebben gestaan. Digitale middelen inzetten om mensen in armoede te helpen. Daarmee zetten we onze business doelbewust in om de samenleving beter te maken. Want we geloven dat alles wat we doen effect heeft op de wereld om ons heen.”