Over fiKks

Een op de vijf Nederlandse huishoudens kampt met problematische schulden. Met fiKks pakken bedrijven dit grote maatschappelijke probleem aan. Zij stimuleren hun medewerkers om collega’s met schulden te helpen.

Met de handige fiKks-app krijgen mensen met geldzorgen grip op hun financiële situatie. De fiKks-app maakt het mogelijk automatisch een altijd actueel overzicht te creëren van iemands financiële situatie door koppelingen op de gegevens van schuldeisers.  Daarnaast komen deelnemers, desgewenst anoniem, in contact met buddy’s. Samen brengen ze geldzaken weer op orde voor het echte geldzorgen zijn. Zo maken bedrijven en de mensen die er werken samen het verschil.

Dit korte filmpje laat zien hoe het werkt.

 

De fiKks-app

fiKks is een burgerkrachtinitiatief dat is ontwikkeld door de stichting Helden Van De Wil, opgezet door ADG dienstengroep. Deze stichting ontwikkelt concrete en schaalbare instrumenten en oplossingen waarmee werkgevers in Nederland hun ondernemerskracht en capaciteit in kunnen zetten om bij te dragen aan continue verbetering van de samenleving.

Direct aan de slag met fiKks?

Download vandaag nog de app en meld je aan. Samen kunnen we het fiKksen!

Download fiKks in App StoreDownload fiKks in Google Store

 

 

Privacy gewaarborgd o.b.v. Qiy Trust Principles

caret-down