Selecteer een pagina

Dinsdag 28 mei was het een bijzondere dag voor onze founder Ron Steenkuijl, waar hij in gesprek met Hare Majesteit Koningin Máxima en minister Hoekstra uit kon leggen waar fiKks voor staat.

Tijdens de jaarlijkse conferentie Wijzer in geldzaken in Den Haag stond het thema ‘Innovatie ter bevordering van financiële fitheid van Nederlanders’ dit jaar centraal. Het belang van het vergroten van financiële veerkracht en het voorkomen van geldproblemen kwam hier nadrukkelijk in naar voren. Er heerst een grote verscheidenheid aan kwetsbare groepen binnen Nederland; huishoudens met wisselende inkomsten, mensen met tijdelijke arbeidscontracten of laaggeletterden.

Founder van fiKks, Ron Steenkuijl, is in gesprek gegaan over hoe fiKks nu concreet te werk gaat om de versnippering tegen schuldhulp tegen te gaan. Dit doet fiKks niet alleen, maar in samenwerking met Geldfit, Moedige Dialoog, SchuldenLabNL en de NVB.

Voor zowel Ron Steenkuijl als voor fiKks was dit een bijzondere en mooie gelegenheid om fiKks in beeld te brengen en erkenning te krijgen in waar wij voor staan en welk maatschappelijk probleem wij willen aanpakken. Nog steeds zijn er veel huishoudens binnen Nederland die kampen met dit probleem, maar als wij ons op deze manier kunnen blijven door ontwikkelen komt het schuldenvrije Nederland er zeker aan! Wil jij je ook inzetten als buddy? Meld je nu dan hier aan!