Heel Nederland schuldenvrij

Heel Nederland schuldenvrij: dat is het doel. Om dat te bereiken, verkondigen we onze positieve boodschap waar we kunnen. Eén van de manieren waarop we dat doen, zijn zogenaamde stadsbijeenkomsten. In het verleden vonden die al plaats in onder meer Den Haag en Den Bosch, en onlangs was het de beurt aan Almelo.

Stadsbijeenkomst: Groningen, Groningen

Met dank aan de inspanning van kwartiermaker Albert-Jan Postma en zijn team zijn de ondernemers uit Groningen op dinsdag 7 mei bijeen gekomen om de handen ineen te slaan en de schuldenproblematiek aan te pakken. Burgemeester Peter Den Oudsten vertelt over de ontwrichtende werking van armoede op de stad. De middag wordt geleid door Tamara Madern.

Fotografie door: Gino Fotografie

Stadsbijeenkomst: Twente, Gelderland

In de businessclub van het Polman stadion van Heracles Almelo zat op 1 april de zaal vol met zo’n honderd lokale ondernemers. Zij luisteren anderhalf uur lang aandachtig naar de verschillende sprekers, die geïnterviewd worden door Arjan Vliegenthart, directeur van het Nibud.

Onze missie is heel Nederland schuldenvrij. Steun stichting Helden van de Wil en implementeer fiKks in uw bedrijf.

Stadsbijeenkomst: Den Bosch, Noord-Brabant

In de schitterende statenzaal van het Noord-Brabants museum sprak op 1 oktober Den Bosch de wil uit om de schuldenproblematiek aan te pakken. Naast de burgemeester, spraken diverse organisaties over armoede in de stad.

Onze missie is heel Nederland schuldenvrij. Steun stichting Helden van de Wil en word buddy.

Stadsbijeenkomst: Den Haag, Zuid-Holland

Elke stadsbijeenkomst staat in het teken van het bespreekbaar maken van het taboe rondom schulden. Als maatschappij kunnen we ons inzetten voor de schuldenproblematiek in Nederland. Op 31 mei kwamen de Haagse ondernemers bij elkaar bij Aegon om hun steun uit te spreken voor fiKks.

Samen kunnen we het fiKksen!

Onze missie is heel Nederland schuldenvrij. Steun stichting Helden van de Wil en implementeer fiKks in uw bedrijf.