Selecteer een pagina

Als initiatiefnemer van de fiKks-app gaat ADG dienstengroep zich inzetten om fiKks landelijke bekendheid te geven. Dat doen we op een aantal verschillende manieren. Zo wordt fiKks officieel gelanceerd op het congres van ADG Dienstengroep waar meer dan 500 werkgevers aanwezig zullen zijn. Een goede gelegenheid om hen uit te nodigen ook te participeren.

Verder zijn er radiocommercials gemaakt en worden er samen met gemeenten bijeenkomsten georganiseerd voor lokale ondernemers om kennis te nemen van de armoedeproblematiek en hoe fiKks daarbij kan helpen in hun organisaties.

Daarnaast brengen buitendienstmedewerkers van alle ADG-bedrijven fiKks onder de aandacht tijdens hun reguliere bezoeken aan klanten, zijn er lezingen op relevante congressen en wordt er aandacht besteed aan fiKks in bedrijfsuitingen zoals nieuwsbrieven, websites en magazines.

Zo brengt fiKks uiteindelijk duizenden bedrijven en tienduizenden burgers in tientallen gemeenten bij elkaar om samen te werken aan een betere samenleving.