fiKks voor buddy’s

Het succes van fiKks staat of valt met het werk van onze buddy’s. Zij helpen deelnemers aan fiKks om hun geldzaken op orde te krijgen, voordat het geldzorgen zijn. Samen maken we zo Nederland zoveel mogelijk schuldenvrij!

Op dit deel van deze website vinden buddy’s algemene informatie om hun belangrijke vrijwilligerswerk zo goed mogelijk te kunnen doen en kunnen ze inloggen op de Academy voor het e-learning programma dat alle buddy’s doorlopen voor zij zich definitief kunnen registreren.


Buddy worden? Zo werkt het

Ook jij kunt buddy worden – een financiële achtergrond is niet vereist. Je krijgt er veel voor terug: online ondersteuning, de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, maar bovenal veel voldoening en waardering.

Als buddy maak je deel uit van een lokaal netwerk van gelijkgestemden en krijg je een voortrekkersrol bij het aanpakken van een groot probleem voor individu en samenleving.

Dit filmpje laat in anderhalve minuut zien hoe het werkt.

Aanmelden als buddy

Stap 1 – Download de app
Je downloadt en opent de fiKks-app op je smartphone. Je geeft aan dat je buddy wilt worden en vult enkele persoonlijke gegevens in. Je staat nu geregistreerd als buddy.

Download fiKks in App StoreDownload fiKks in Google Store

privacy gewaarborgd o.b.v. Qiy Trust Principles

Stap 2 – Activeer je account
Je ontvangt een link in je e-mail. Als je daarop klikt, kom je op de website van het speciaal ontwikkelde e-learningprogramma. Dit programma geeft je de basis die nodig is om de complexe wereld van schulden te begrijpen.

Stap 3 – Doorloop het e-learning programma
Nadat je het e-learningprogramma met succes hebt doorlopen en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) hebt aangevraagd en ontvangen, wordt je fiKks-account geactiveerd. Je kunt nu met je e-mailadres en wachtwoord inloggen bij fiKks en gebruik maken van de app. Je kunt nu ook een foto toevoegen. Gebruikers van de app bij jou in de buurt, krijgen vanaf nu jouw naam te zien als hen gevraagd wordt om een buddy te selecteren.

Stap 4 – Ga aan de slag als buddy
Nadat iemand jou geselecteerd heeft als buddy, kan hij of zij jou via de app een vraag stellen: snel, rechtstreeks en persoonlijk. Via de app stuur je ook weer een reactie terug.

 

caret-down