fiKks toolbox

Om fiKks tot een succes te maken, moet de app bij iedereen bekend worden. In deze toolbox vind je daarom verschillende middelen waarmee je voor aandacht voor fiKks kunt zorgen, van folders en posters tot een uitnodiging.
Sommige middelen zijn direct inzetbaar, bij andere kun je eigen informatie toevoegen. Voor het bewerken van de grafische bestanden, bijvoorbeeld om je eigen gegevens toe te voegen, heb je een programma als Acrobat DC nodig.

Je kunt het materiaal zelf printen of laten drukken. Kies je voor laten drukken, vraag dan een geschikt bestand aan via info@wijgaanhetfikksen.nl

Leaflet

PDF

Het hoe en waarom van fiKks in een paar woorden uitgelegd.

Beknopte informatie over fiKks voor de buddy en de deelnemer. Het leaflet kan bijvoorbeeld bij een informatiebijeenkomst uitgedeeld worden, of op een centrale ‘neem-mee-plek’ neergelegd worden.
Download het leaflet, druk het tweezijdig af en vouw het dubbel.

Promokaartje

PDF

Een kaartje met informatie over fiKks om uit te delen en mee te geven.

Dit kaartje vertelt in het kort wat fiKks is en hoe de app werkt. Het is een handig weggevertje voor wie maar in fiKks geïnteresseerd kan zijn.
Download het vel met 2 of 4 kaartjes en druk het af. Gebruik liefst iets dikker papier of karton. Denk aan de maximum papierdikte voor je printer.
Download het leaflet, druk het tweezijdig af en vouw het dubbel.

Uitnodiging

PDF | .docx

Basisteksten om zelf een uitnodiging voor een bijeenkomst over fiKks te maken.

Deze teksten kun je gebruiken als je een bijeenkomst rond fiKks organiseert. Eigen informatie (datum, tijd en locatie) is eenvoudig toe te voegen.
Er zijn twee bestanden beschikbaar: met een blanco achterzijde en alleen de tekst. Download het leaflet, druk het tweezijdig af en vouw het dubbel.

Aankondigingsposter

PDF

Als je een informatiebijeenkomst over fiKks organiseert, kun je deze poster gebruiken om de bijeenkomst bekend te maken. De poster heeft een invulvak voor je eigen gegevens (datum, tijd en locatie).

Deelnameposter

PDF

Door mee te doen aan fiKks draag je bij aan de aanpak van de schuldproblematiek in Nederland. Maar deelname is ook een invulling van het MVO-beleid. Met deze deelnameposter laat je zien dat je waarde hecht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op de poster is ruimte om je eigen naam in te vullen.

Wervingsposter deelnemer

PDF

Schulden zijn een taboe. Mensen zullen er niet snel voor uitkomen dat ze een betalings- achterstand hebben. Maar je kunt ze wel aanmoedigen om er – met fiKks – iets aan te doen. Deze poster is in verschillende formaten beschikbaar. Het A5-formaat kun je ook als meeneem-leaflet gebruiken.

Infoboekje buddy’s

PDF

Een leuk informatief boekje over alles wat een buddy van fiKks moet weten.

PowerPoint Presentatie

.ppt

Deze template kun je zelf vullen met wat je over fiKks wilt vertellen.

Misschien vind je het handig om medewerkers over fiKks te informeren met een PowerPoint presentatie. Je kunt daarvoor gebruik maken van deze kant-en-klare template in de fiKks huisstijl. We hebben alvast een paar pagina’s aangemaakt. Die kun je uiteraard ook in je presentatie opnemen.

Animatie voor deelnemers (ondertiteld)

.mp4

Deze korte animatie legt deelnemers uit hoe de fiKks app werkt, hoe ze zich kunnen aanmelden en wat ze daar verder voor moeten doen.

Animatie voor deelnemers (niet ondertiteld)

.mp4

Deze korte animatie legt deelnemers uit hoe de fiKks app werkt, hoe ze zich kunnen aanmelden en wat ze daar verder voor moeten doen.

Animatie voor buddy’s (ondertiteld)

.mp4

Deze korte animatie legt buddy’s uit hoe de fiKks app werkt, hoe ze zich kunnen aanmelden en wat ze daar verder voor moeten doen.

Animatie voor buddy's (niet ondertiteld)

.mp4

Deze korte animatie legt buddy’s uit hoe de fiKks app werkt, hoe ze zich kunnen aanmelden en wat ze daar verder voor moeten doen.

Video De Wil

.mp4

fiKks is een onderdeel van Stichting De Helden van de Wil, waarmee ADG dienstengroep op een positieve manier een bijdrage wil leveren aan bedrijf, economie en samenleving. In deze video van drie minuten wordt toegelicht hoe De Wil problemen oplost en heel Nederland samenbrengt.

Banners

.png

Diverse formaten banners waarmee je jouw deelname aan fiKks kunt uitdragen.

leaderbord_728x90px
fullbanner_468x60px
medium rectangle_300x250px
half page banner_300x600px
pop-under-banner_720x300px
mobile banner_320x50px

fiKks logo's

.jpg | .png | .eps

Waar gewenst kun je het logo van fiKks gebruiken om je deelname te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan plaatsing op social media of als bijlage bij je persbericht. Het logo is als .jpg, .png en .eps-bestand in meerdere formaten beschikbaar.

Beeldmateriaal voor sociale media

.png

Wanneer je fiKks wilt promoten via sociale media kanalen kun je gebruik maken van de afbeeldingen in dit zip-bestand. Per social media kanaal zijn er vijf verschillende afbeeldingen. Deze afbeeldingen hebben per kanaal de optimale afmetingen. Je kunt ze dus direct gebruiken.

Er zijn afbeeldingen geoptimaliseerd voor LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.

E-mail uitdoen bij loonbeslag

.pdf

Door in een e-mail aan medewerkers met een loonbeslag, fiKks als eerste hulplijn aan te bieden, bied je hen gelijk de mogelijkheid om hun geldzaken te fiKksen. Download de PDF voor uitleg en een voorbeeld.

QR code naar de Appstore en Playstore

.jpg

Gebruik de QR code om mensen op een eenvoudige manier te verwijzen naar de fiKks app in de Appstore en Google Play Store. Zo kunnen ze meteen de app downloaden om aan de slag te gaan.

Mis je nog iets in deze Toolbox?
We horen het graag van je. Geef het door via info@wijgaanhetfikksen.nl

caret-down